• Filters
  • Řadit podle
    ...
  • Filtr
    NEW
    El Salvador – Noruega 391 3 519 

    Země: El Salvador
    Oblast: Cantón Quezalapa, Apaneca, Ahuachapán
    Farma / producent: Noruega / Los Naranjos
    Nad. výška: 1450 – 1690 m n.m.
    Odrůda: Geisha
    Zpracování: anaerobní suché
    Chuťový profil: Daim, mandarinky, ibišek

    Oblíbená odrůda Geisha, anaerobní zpracování a pěstování v jedinečném prostředí přírodního lesa—káva Noruega z farmy v Salvadoru spojuje všechny tyto výjimečnosti do jednoho šálku dokonalé kávy, která chutná jako čokoláda Daim, mandarinky a ibiškový čaj.

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    El Salvador – Los Angeles 431 2 587 

    Země: El Salvador
    Oblast: Ahuachapán, Los Naranjos
    Farma / producent: Los Angeles / Los Naranjos
    Nad. výška: 1750 m n.m.
    Odrůda: Pacamara
    Zpracování: anaerobní suché
    Chuťový profil: palačinky s malinami a javorovým sirupem

    Objevte výjimečnou Pacamaru z farmy Los Angeles v Salvadoru, zpracovanou anaerobní fermentací, která jí dodává jedinečný chuťový profil – sladké tóny palačinek s malinami a javorovým sirupem. Kávu s láskou pěstuje rodina Velasquezových, kteří ve své práci spojují tu nejvyšší kvalitu, ekologickou udržitelnost i sociální přesah. 

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    El Salvador – Los Angeles 431 2 587 

    Země: El Salvador
    Oblast: Ahuachapán, Los Naranjos
    Farma / producent: Los Angeles / Los Naranjos
    Nad. výška: 1750 m n.m.
    Odrůda: Pacamara
    Zpracování: anaerobní suché
    Chuťový profil: palačinky s malinami a javorovým sirupem

    Objevte výjimečnou Pacamaru z farmy Los Angeles v Salvadoru, zpracovanou anaerobní fermentací, která jí dodává jedinečný chuťový profil – sladké tóny palačinek s malinami a javorovým sirupem. Kávu s láskou pěstuje rodina Velasquezových, kteří ve své práci spojují tu nejvyšší kvalitu, ekologickou udržitelnost i sociální přesah. 

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Nikaragua – La Esperanza 405 2 432 

    Země: Nikaragua
    Oblast: Mosonte, Nueva Segovia
    Zpracovatelský závod: La Esperanza
    Nad. výška: 1650 m n.m.
    Odrůda: Red Catuai
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: Lískový oříšek, blumy, černý čaj, čokoláda

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    Nikaragua – La Esperanza 405 2 432 

    Země: Nikaragua
    Oblast: Mosonte, Nueva Segovia
    Zpracovatelský závod: La Esperanza
    Nad. výška: 1650 m n.m.
    Odrůda: Red Catuai
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: Lískový oříšek, blumy, černý čaj, čokoláda

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    El Salvador – La Reforma 448 2 691 

    Země: El Salvador
    Oblast: Calzontes Arriba
    Farma: La Reforma
    Nad. výška: 1300 – 1400 m n.m.
    Odrůda: SL 28
    Zpracování: suché
    Chuťový profil: žluté kiwi, datle, kakao

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    Etiopie – Beshasha 405 2 432 

    Země: Etiopie
    Oblast: Jimma, Oromia
    Zpracovatelský závod: Beshasha
    Nad. výška: 2040 m n.m.
    Odrůda: etiopské původní odrůdy
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: černý čaj s citronem, broskvový džem

    Intenzivní chuť broskví, černého čaje a citronu. Typická promytá káva z Etiopie, která je v chuti čistá a čajová, má příjemnou citrusovou aciditu a jen tak se jí nepřepijete. Každoročně se stává naším oblíbeným ranním rituálem.

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Etiopie – Beshasha 405 2 432 

    Země: Etiopie
    Oblast: Jimma, Oromia
    Zpracovatelský závod: Beshasha
    Nad. výška: 2040 m n.m.
    Odrůda: etiopské původní odrůdy
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: černý čaj s citronem, broskvový džem

    Intenzivní chuť broskví, černého čaje a citronu. Typická promytá káva z Etiopie, která je v chuti čistá a čajová, má příjemnou citrusovou aciditu a jen tak se jí nepřepijete. Každoročně se stává naším oblíbeným ranním rituálem.

    Výběr možností
  • Filtr
    Nikaragua – Bethania 431 2 588 

    Země: Nikaragua
    Oblast: Macuelizo, Nueva Segovia
    Zpracovatelský závod: Finca Bethania
    Nad. výška: 1350 m n.m.
    Odrůda: Red Catuai
    Zpracování: anaerobic natural
    Chuťový profil: lískooříškové máslo, mochyně, kakao, červené víno

    Výběr možností
  • Filtr
    Kolumbie – Inzá – Washed 397 2 380 

    Nová sklizeň naší srdcovky z Kolumbie je tady! I letos chutná Inzá skvěle,  je příjemně citrusová, voní po lipovém květu a perníkovém koření. Na podzimní dny jako dělaná.

    Země: Kolumbie
    Oblast: Inzá, Cauca
    Zpracovatelský závod: Regional Inzá
    Nadmořská výška: 1800 – 2100 m.n.m.
    Zpracování: promyté
    Odrůda: Tabi, Pink Bourbon, Caturra a Colombia
    Chuťový profil: pomeranč, lipový květ, sušené fíky, badyán

    Výběr možností
  • Espresso
    Kolumbie – Inzá – Washed 397 2 380 

    Nová sklizeň naší srdcovky z Kolumbie je tady! I letos chutná Inzá skvěle,  je příjemně citrusová, voní po lipovém květu a perníkovém koření. Na podzimní dny jako dělaná. 

    Země: Kolumbie
    Oblast: Inzá, Cauca
    Zpracovatelský závod: Regional Inzá
    Nadmořská výška: 1800 – 2100 m.n.m.
    Zpracování: promyté
    Odrůda: Tabi, Pink Bourbon, Caturra a Colombia
    Chuťový profil: pomeranč, lipový květ, sušené fíky, badyán

    Výběr možností
  • Espresso
    Etiopie – Lalesa 448 2 691 

    Země: Etiopie
    Oblast: Lalesa, Gebed
    Stanice: Lalesa Site
    Nadmořská výška: 2150 – 2200 m n.m.
    Odrůda: Heirloom
    Zpracování: natural
    Chuťový profil: Borůvky, citrón, cheesecake

    Na farmách v oblasti Lalesa, roste káva pod mohutnými banánovníky Ensete, jejichž dužina se používá k výrobě pokrmu Kocho (Kočo). Až metr široké a dva metry dlouhé listy se využívají pro balení potravin, ale především krásně stíní kávovníkům, pro které je růst ve stíněném prostředí tím nejlepším, a příznivě ovlivňuje kvalitu kávy i životní prostředí.

    Výběr možností
  • Filtr
    Etiopie – Lalesa 448 2 691 

    Země: Etiopie
    Oblast: Lalesa, Gebed
    Stanice: Lalesa Site
    Nadmořská výška: 2150 – 2200 m n.m.
    Odrůda: Heirloom
    Zpracování: natural
    Chuťový profil: Borůvky, citrón, cheescake

    Na farmách v oblasti Lalesa, roste káva pod mohutnými banánovníky Ensete, jejichž dužina se používá k výrobě pokrmu Kocho (Kočo). Až metr široké a dva metry dlouhé listy se využívají pro balení potravin, ale především krásně stíní kávovníkům, pro které je růst ve stíněném prostředí tím nejlepším, a příznivě ovlivňuje kvalitu kávy i životní prostředí.

    Výběr možností
  • Filtr
    Keňa – Thikagiki AB 431 2 587 

    Země: Keňa
    Oblast: Kiriaini, Muranga
    Stanice: Kariaini
    Nadmořská výška: 1700 m n.m.
    Odrůda: SL 28, SL 34
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: Vanilka, limeta, drobenkový koláč s rebarborou

    Výběr možností
  • Espresso
    Keňa – Thikagiki AB 431 2 587 

    Země: Keňa
    Oblast: Kiriaini, Muranga
    Stanice: Kariaini
    Nadmořská výška: 1700 m n.m.
    Odrůda: SL 28, SL 34
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: Vanilka, limeta, drobenkový koláč s rebarborou

    Výběr možností
  • Filtr
    Guatemala – Peňa Roja 448 2 691 

    Země: Guatemala
    Farma: Peña Roja
    Odrůda: Caturra, Bourbon
    Zpracování:  Suché anaerobní
    Chuťový profil: Pain aux raisins, bílé víno, mochyně

    Výběr možností
Košík
Categories