Obchod

  • Filters
  • Řadit podle
    ...
  • NEW
    Rwanda - Tumba - Natural
    Rwanda – Tumba – Natural 431 2 587 

    Země: Rwanda
    Oblast: Rulindo District, Northern Province
    Stanice: Tumba
    Producent: Venuste
    Nadmořská výška: 1776 m n. m.
    Odrůda: Red Bourbon
    Zpracování: natural (suché)
    Chuťový profil: Ananas, mléčná čokoláda, perník

    Rwandská káva, která si nás znovu získala

    Tumba je zpět. Red Bourbon z oblasti Rulindo nás zaujala svou čistotou, sladkostí a ovocností. Naturálně zpracovaná rwandská káva s takhle vyváženým profilem je výjimečná — a právě tím si nás Tumba znovu získala. Pochází z malé stanice nedaleko vesnice Mukoto, kde se na 1,2 hektaru potkává pečlivé zpracování s komunitní energií. Tuhle kombinaci máme rádi.

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Rwanda - Tumba - Natural
    Rwanda – Tumba – Natural 431 2 587 

    Země: Rwanda
    Oblast: Rulindo District, Northern Province
    Stanice: Tumba
    Producent: Venuste
    Nadmořská výška: 1776 m n. m.
    Odrůda: Red Bourbon
    Zpracování: natural (suché)
    Chuťový profil: Ananas, mléčná čokoláda, perník

    Rwandská káva, která si nás znovu získala

    Tumba je zpět. Red Bourbon z oblasti Rulindo nás zaujala svou čistotou, sladkostí a ovocností. Naturálně zpracovaná rwandská káva s takhle vyváženým profilem je výjimečná — a právě tím si nás Tumba znovu získala. Pochází z malé stanice nedaleko vesnice Mukoto, kde se na 1,2 hektaru potkává pečlivé zpracování s komunitní energií. Tuhle kombinaci máme rádi.

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    Etiopie - Kabira
    Etiopie – Kabira 431 2 587 

    Země: Etiopie
    Oblast: Agaro, Jimma, západní Etiopie
    Stanice: Kabira
    Producent: Mustefa Abakeno
    Nadmořská výška: 2000–2100 m n. m.
    Odrůda: 74110, 74112
    Zpracování: natural (suché)
    Chuťový profil: ostružiny, červené jablko, smetanová zmrzlina

    Kabira je důkazem, že i v rychle se měnícím světě si výběrová káva zachovává svůj původ. Tahle káva pochází z oblasti Agaro v západní Etiopii, kde Mustefa Abakeno nejen pěstuje, ale i zpracovává kávu na vlastních i sdílených stanicích – včetně té nesoucí jméno Kabira. Spojuje tradiční přístup s moderní péčí o detail, jak v sušení, tak v přístupu ke komunitě.

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Etiopie - Kabira
    Etiopie – Kabira 431 2 587 

    Země: Etiopie
    Oblast: Agaro, Jimma, západní Etiopie
    Stanice: Kabira
    Producent: Mustefa Abakeno
    Nadmořská výška: 2000–2100 m n. m.
    Odrůda: 74110, 74112
    Zpracování: natural (suché)
    Chuťový profil: ostružiny, červené jablko, smetanová zmrzlina

    Kabira je důkazem, že i v rychle se měnícím světě si výběrová káva zachovává svůj původ. Tahle káva pochází z oblasti Agaro v západní Etiopii, kde Mustefa Abakeno nejen pěstuje, ale i zpracovává kávu na vlastních i sdílených stanicích – včetně té nesoucí jméno Kabira. Spojuje tradiční přístup s moderní péčí o detail, jak v sušení, tak v přístupu ke komunitě.

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    Keňa - Karani
    Keňa – Karani 483 2 898 

    Země: Keňa
    Oblast: Kirinyaga, okres Nyeri
    Stanice: Karani Factory
    Nadmořská výška: 1800 m n. m.
    Odrůda: SL28, SL34, Ruiru 11, Batian
    Zpracování: promyté (washed)
    Chuťový profil: ostružinový džem, máslová sušenka, limeta, mléčná čokoláda

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Ekvádor - La Papaya
    Ekvádor – La Papaya 483 2 415 

     Země: Ekvádor
    Oblast: Saraguro, Loja
    Farma: Hacienda La Papaya
    Nadmořská výška: 1900–2100 m n. m.
    Odrůda: Typica La Papaya
    Zpracování: natural (suché)
    Chuťový profil: černý čaj, mango lassi

    Výběrová káva z Ekvádoru
    Tato výběrová káva z ekvádorské farmy Hacienda La Papaya, která se nachází v oblasti Saraguro v provincii Loja, je zpracovaná metodou natural(suché) a nabízí výjimečný chuťový zážitek. V chuti se mísí tóny  černého čaje a mango lassi.
    Pražíme ji na filtr.

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Kenya - Gachatha
    Kenya – Gachatha 500 3 000 

    Země: Keňa
    Oblast: Nyeri, město Karatina
    Stanice: Gachatha
    Nadmořská výška: 1600–1900 m n. m.
    Odrůda: SL28, SL34, Ruiru 11, Batian
    Zpracování: promyté (washed)
    Chuťový profil: červený rybíz, vanilková zmrzlina, kardamom

    Keňa z úrodného srdce regionu Nyeri
    Stanice Gachatha se nachází v oblasti Karatina v okrese Nyeri, jednom z nejproslulejších kávových regionů v Keni. Leží mezi masivem Mount Kenya a pohořím Aberdare, v nadmořské výšce až 1900 metrů. Tato poloha nabízí ideální podmínky pro pěstování kávy – bohaté červené sopečné půdy, dostatek dešťů a mírné klima.

    Výběr možností
  • Filtr
    Peru - Tres Fincas
    Peru – Tres Fincas 466 2 794 

    Země: Peru
    Oblast: Jaen, Cajamarca
    Farma: Jaen blend
    Nadmořská výška: 1750 – 2100 m n. m.
    Odrůda: Mix
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: žlutý meloun, chail latte, pomerančový džus

    Tři příběhy. Jedna výjimečná káva.
    Směs od tří oceňovaných producentů z peruánských hor spojuje pečlivý sběr, rodinnou tradici a chuť zkoušet nové přístupy.Odrůdy Caturra, Geisha, Bourbon, Pache a Catuai přinášejí jemnou sladkost a příjemnou aciditu.

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    DECAF - Kolumbie - Diego Samuel Bermudez
    DECAF – Kolumbie – Diego Samuel Bermudez 319 

    Země: Kolumbie
    Oblast: El Tambo, Cauca
    Farma: El Paraiso – DECAF
    Nadmořská výška: 1750 – 1950 m n. m.
    Odrůda: Mixed
    Zpracování: Dvojitá anaeoribní fermentace s lactobacily, sugar cane decaf
    Chuťový profil: Meruňkový koláč, rebarbora, kardamom, třtinový cukr

    Diego Samuel posouvá hranice kávového zpracování a inovací. Na své farmě experimentuje s fermentací a precizními metodami, které dávají vzniknout kávám s jedinečnými chuťovými profily. Důraz na detail, použití moderních technologií a neustálé hledání nových možností dělají z jeho produkce špičku mezi výběrovými kávami. Díky pečlivému zpracování a jeho inovativnímu přístupu teď můžete ochutnat kávu, která překvapí svou komplexností i chutí.

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Kolumbie - El Diviso - Sidra
    Kolumbie – El Diviso – Sidra 345 

    Země: Kolumbie
    Oblast: Pitalito, Huila
    Farma: El Diviso
    Nadmořská výška: 1800 m n. m.
    Odrůda: Sidra
    Zpracování: thermal shock
    Chuťový profil: bon pari, mango, čokoláda

    Nestor Lasso a jeho rodina na farmě El Diviso posouvají hranice zpracování kávy. Díky inovativní fermentaci s pivovarskými kvasinkami vzniká káva s bohatou ovocnou chutí, jemnou aciditou a květinovou sladkostí.
    Odrůda Bourbon Sidra, pěstovaná ve vysoké nadmořské výšce, přináší výjimečně komplexní chuťový zážitek, který si zamilujete.

    Výběr možností
  • Espresso
    DECAF Peru - Dulces Suenos
    DECAF Peru – Dulces Suenos 448 2 691 

    Země: Peru
    Oblast: Jaen, Cajamarca
    Farma: Dulce Suenos
    Nadmořská výška: 1800-1900 m n. m.
    Odrůda: Mixed
    Zpracování: Decaf – CO2
    Chuťový profil: Ibišek, mandle, blůmy

    Výběr možností
  • Filtr
    DECAF Peru - Dulces Suenos
    DECAF Peru – Dulces Suenos 448 2 691 

    Země: Peru
    Oblast: Jaen, Cajamarca
    Farma: Dulce Suenos
    Nadmořská výška: 1800-1900 m n. m.
    Odrůda: Mixed
    Zpracování: Decaf – CO2
    Chuťový profil: Ibišek, mandle, blůmy

    Výběr možností
  • Filtr
    Peru - Jaén
    Peru – Jaén 397 2 380 

    Země: Peru
    Oblast: Jaen, Cajamarca
    Farma: Jaen
    Nadmořská výška: 1750 – 2000 m.n.m.
    Odrůda: Catuai, Pache, Caturra
    Zpracování: Promyté
    Chuťový profil: Mléčná čokoláda s oříšky, ibišek, zelené jablko

    Jaén propojuje osm farmářů z peruánské Cajamarcy, kteří díky pečlivému zpracování a ideálním podmínkám přinášejí výběrovou kávu nejvyšší kvality. Tento region je také centrem inovací v oblasti transparentnosti a udržitelnosti. Díky pečlivému zpracování a důrazu na kvalitu se z jejich sklizně stává káva, kterou jsme pro vás upražili.

    Výběr možností
  • Espresso
    Peru - Jaén
    Peru – Jaén 397 2 380 

    Země: Peru
    Oblast: Jaen, Cajamarca
    Farma: Jaen
    Nadmořská výška: 1750 – 2000
    Odrůda: Catuai, Pache, Caturra
    Zpracování: Promyté
    Chuťový profil: Mléčná čokoláda s oříšky, ibišek, zelené jablko

    Jaén propojuje osm farmářů z peruánské Cajamarcy, kteří díky pečlivému zpracování a ideálním podmínkám přinášejí výběrovou kávu nejvyšší kvality. Tento region je také centrem inovací v oblasti transparentnosti a udržitelnosti. Díky pečlivému zpracování a důrazu na kvalitu se z jejich sklizně stává káva, kterou jsme pro vás upražili.

    Výběr možností
  • Filtr
    Peru - San Pedro
    Peru – San Pedro 397 2 380 

    Země: Peru
    Oblast: San Pedro, Tabaconas
    Farma: San Pedro
    Nadmořská výška: 1700-1900 m.n.m.
    Odrůda: Caturra
    Zpracování: Promyté
    Chuťový profil: lískový oříšek, blůmy, šípkový čaj

    Caturra ze farmy San Pedro v Peru spojuje dva drobné farmáře, Carmelu Mondragón Salazar a Juana Manchay Santose, kteří pěstují tuto odrůdu na svých 1,5hektarových farmách v regionu Tabaconas. Tato oblast má obrovský potenciál pro pěstování výběrové kávy, a to díky ideálním podmínkám, pečlivé práci farmářů a jejich odhodlání posouvat kvalitu produkce stále výš. Tato Caturra se vyznačuje jemnými tóny lískového oříšku, blum a šípkového čaje.

    Výběr možností
  • Espresso
    Peru - San Pedro
    Peru – San Pedro 397 2 380 


    Země: Peru
    Oblast: San Pedro, Tabaconas
    Farma: San Pedro
    Nadmořská výška: 1700-1900 m.n.m.
    Odrůda: Caturra
    Zpracování: Promyté
    Chuťový profil: lískový oříšek, blůmy, šípkový čaj

    Caturra ze farmy San Pedro v Peru spojuje dva drobné farmáře, Carmelu Mondragón Salazar a Juana Manchay Santose, kteří pěstují tuto odrůdu na svých 1,5hektarových farmách v regionu Tabaconas. Tato oblast má obrovský potenciál pro pěstování výběrové kávy, a to díky ideálním podmínkám, pečlivé práci farmářů a jejich odhodlání posouvat kvalitu produkce stále výš. Tato Caturra se vyznačuje jemnými tóny lískového oříšku, blum a šípkového čaje.

    Výběr možností
Košík
Categories