Obchod

  • Filters
  • Řadit podle
    ...
  • Espresso
    NEW
    Rwanda – Kirambo 431 2 587 

    Země: Rwanda
    Oblast: Nyamasheke District, Western Province
    Nadmořská výška: 1545 m.n.m.
    Odrůda: Red Bourbon
    Zpracování: Suché
    Chuťový profil:  yuzu, višně, mléčná čokoláda, cider

    Red Bourbon z farmy Kirambo v Rwandě, kde kávové třešně procházejí suchým zpracováním a pomalým sušením na afrických postelích. Díky tomu vyniká výrazná sladkost a bohatá ovocnost.

    V chuti yuzu, višně, mléčná čokoláda a cider. Plná, šťavnatá a perfektně vybalancovaná.

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    Rwanda – Kirambo 431 2 587 

    Země: Rwanda
    Oblast: Nyamasheke District, Western Province
    Nadmořská výška: 1545 m.n.m.
    Odrůda: Red Bourbon
    Zpracování: Suché
    Chuťový profil:  yuzu, višně, mléčná čokoláda, cider

    Red Bourbon z farmy Kirambo v Rwandě, kde kávové třešně procházejí suchým zpracováním a pomalým sušením na afrických postelích. Díky tomu vyniká výrazná sladkost a bohatá ovocnost.

    V chuti yuzu, višně, mléčná čokoláda a cider. Plná, šťavnatá a perfektně vybalancovaná.

    Výběr možností
  • Espresso
    Keňa – Kii washed 466 2 794 

    Země: Keňa
    Oblast: Kibugu, region Embu
    Stanice: Kii
    Nadmořská výška: 1800 m n.m.
    Odrůda: SL34, SL28
    Zpracování: washed
    Chuťový profil: rybíz, angrešt, černý čaj

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Kolumbie – Aristobulo Geisha 425 3 829 

    Oblast: Altos Guayabos, Ortega, Tolima
    Zpracovatelský závod: Aristobulo Rayo
    Nadmořská výška: 1830 m n.m.
    Odrůda: Geisha
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: mandarinkový džem, sušené meruňky, bezový květ

    Limitovaná edice Geisha z farmy La Victoria, kterou vlastní Aristobulo Rayo Mendez, pochází z oblasti Ortega, Tolima. Tato výjimečná káva roste na farmě o rozloze 47 hektarů, kde se 8 hektarů kávovníkových plantáží s 10 hektary chráněného přírodního lesa. Dostane vás hned po prvním doušku.

    Výběr možností
  • NEW
    Bavlněná taška – Barbora Idesová 250 

    Pevná bavlněná taška s širokým dnem, pohodlnými uchy a autorskou ilustrací od Barbory Idesové.

    Když si k tašce objednáte jakýkoliv balíček kávy, budete mít poštovné v ČR zdarma

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    Indonézie – Pegasing anaerobic 500 3 000 

    Země: Indonésie
    Oblast: Pegasing
    Zpracovatelský závod: Team Pegasing
    Nadmořská výška: 1300-1500 m n.m.
    Odrůda: Tim Tim & Gayo 1
    Zpracování: anaerobní suché
    Chuťový profil: Mléčná čokoláda, červené jablko, oolong

    Anaerobní fermentace je jen jednou z deseti zpracovatelských metod, kterými disponuje producent Hendry ze stanice Pegasing. Zrna této kávy byla vypěstována ve velké nadmořské výšce těmi nejlepšími farmáři z okolí, 48 hodin fermentována v plastových vacích a pak sušena na vyvýšených postelích.

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    Peru – Los Hermanos 448 2 691 

    Země: Peru
    Oblast: El Palto, Bellavista
    Farma: Los Hermanos Guerreros
    Nad. výška: 1800 m n.m.
    Odrůda: Catuai, Bourbon
    Zpracování: suché
    Chuťový profil: hruškový koláč, kefír, badyán, kakao

     

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Peru – Los Hermanos 448 2 691 

    Země: Peru
    Oblast: El Palto, Bellavista
    Farma: Los Hermanos Guerreros
    Nad. výška: 1800 m n.m.
    Odrůda: Catuai, Bourbon
    Zpracování: suché
    Chuťový profil: hruškový koláč, kefír, badyán, kakao

     

    Výběr možností
  • Espresso