• Filters
  • Řadit podle
    ...
  • Filtr
    Peru - Santo Tomas
    Peru – Santo Tomas 379 2 277 

    Země: Peru
    Oblast: Santo Tomas, Cutervo, Cajamarca
    Majitelé: Elmer a Veronika Mego
    Nad. výška: 1700 – 1900 m n.m.
    Odrůda: Catuai, Catimor
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: ovocný čaj, blumy, mléčná čokoláda

    Výběr možností
  • Espresso
    Peru - Santo Tomas
    Peru – Santo Tomas 379 2 277 

    Země: Peru
    Oblast: Santo Tomas, Cutervo, Cajamarca
    Majitelé: Elmer a Veronika Mego
    Nad. výška: 1700 – 1900 m n.m.
    Odrůda: Catuai, Catimor
    Zpracování: promyté
    Chuťový profil: ovocný čaj, blumy, mléčná čokoláda

    Výběr možností
  • Filtr
    Kolumbie - Inzá - Washed
    Kolumbie – Inzá – Washed 397 2 380 

    Nová sklizeň naší srdcovky z Kolumbie je tady! I letos chutná Inzá skvěle,  je příjemně citrusová, voní po lipovém květu a perníkovém koření. Na podzimní dny jako dělaná.

    Země: Kolumbie
    Oblast: Inzá, Cauca
    Zpracovatelský závod: Regional Inzá
    Nadmořská výška: 1800 – 2100 m.n.m.
    Zpracování: promyté
    Odrůda: Tabi, Pink Bourbon, Caturra a Colombia
    Chuťový profil: pomeranč, lipový květ, sušené fíky, badyán

    Výběr možností
  • Espresso
    Kolumbie - Inzá - Washed
    Kolumbie – Inzá – Washed 397 2 380 

    Nová sklizeň naší srdcovky z Kolumbie je tady! I letos chutná Inzá skvěle,  je příjemně citrusová, voní po lipovém květu a perníkovém koření. Na podzimní dny jako dělaná. 

    Země: Kolumbie
    Oblast: Inzá, Cauca
    Zpracovatelský závod: Regional Inzá
    Nadmořská výška: 1800 – 2100 m.n.m.
    Zpracování: promyté
    Odrůda: Tabi, Pink Bourbon, Caturra a Colombia
    Chuťový profil: pomeranč, lipový květ, sušené fíky, badyán

    Výběr možností
  • Filtr
    Indonézie - Pegasing anaerobic
    Indonézie – Pegasing anaerobic 500 3 000 

    Země: Indonésie
    Oblast: Pegasing
    Zpracovatelský závod: Team Pegasing
    Nadmořská výška: 1300-1500 m n.m.
    Odrůda: Tim Tim & Gayo 1
    Zpracování: anaerobní suché
    Chuťový profil: Mléčná čokoláda, červené jablko, oolong

    Anaerobní fermentace je jen jednou z deseti zpracovatelských metod, kterými disponuje producent Hendry ze stanice Pegasing. Zrna této kávy byla vypěstována ve velké nadmořské výšce těmi nejlepšími farmáři z okolí, 48 hodin fermentována v plastových vacích a pak sušena na vyvýšených postelích.

    Výběr možností
  • Espresso
    Mothership Blend
    Mothership Blend 345 2 070 

    Plné krémové tělo, mléčná čokoláda a květinové aroma. To vše můžete najít v šálku našeho espresso blendu Mother Ship.
    Bude radost s ním pracovat jak v kavárně, tak u vás doma: je totiž skvělým základem pro vaše mléčné nápoje, ale zároveň nezklame žádného fanouška čistého espressa.

    Země: Uganda
    Oblast:Upper Bukyabo
    Zpracovatelský závod: Coffee Gardens
    Nadmořská výška: 1800-2200 m n.m.
    Odrůda: SL14, SL28, Nyasaland
    Zpracování: promyté

    Země: Colombia
    Oblast: Cafe Agario, Ortega, Tolima
    Zpracovatelský závod: Suukula – Asorcafe
    Nadmořská výška: 1830 m n.m.
    Odrůda: Caturra, Castillo, Colombia
    Zpracování: promyté

    Chuťový profil: plné krémové tělo, mléčná čokoláda a květinové aroma

    Výběr možností
  • Espresso
    Brazílie - Cafeina
    Brazílie – Cafeina 345 2 070 

    Naše CAFEINA je každodenní jistotou stabilního espressa s nízkou aciditou. Svou skladbou a pražením se snažíme, aby vždy chutnala s tóny: liskooříškového másla, višně, čokolády a sladkého tabáku.
    Připravíte z ní příjemný šálek kávy, který si vychutná úplně každý. Je vhodná jak pro kavárny hledající chuťově jednodušší espresso, tak pro nenáročnou přípravu u vás doma nebo v práci. Doporučujeme ji i do vašich automatických espresso kávovarů.

     

    Země: Brazílie
    Region: Carmo De Cachoeira, Sul De Minas
    Zpracovatelský závod: Caixa De Fruta
    Nad. výška: 900 – 1100 m n.m.
    Odrůda: mix odrůd
    Zpracování: suché
    Chuťový profil: lískooříškové máslo, višně, čokoláda, sladký tabák

     

    Výběr možností
Košík
Categories