• Filters
  • Řadit podle
    ...
  • Filtr
    NEW
    Keňa – Gatugi AA 469 2 815 

    Země: Keňa
    Oblast: Kibugu, region Embu
    Stanice: Gatugi
    Nadmořská výška: 1800 m n.m.
    Odrůda: SL14, SL28
    Zpracování: washed
    Chuťový profil: Rebarborový koláč, červený rybíz, vanilka

    Výběr možností
  • Filtr
    NEW
    Keňa – Kii washed 466 2 794 

    Země: Keňa
    Oblast: Kibugu, region Embu
    Stanice: Kii
    Nadmořská výška: 1800 m n.m.
    Odrůda: SL34, SL28
    Zpracování: washed
    Chuťový profil: rybíz, angrešt, černý čaj

    Výběr možností
  • Espresso
    NEW
    Keňa – Tambaya AA washed 452 2 711 

    Země: Keňa
    Oblast: Mukurwe-ini, region Nyeri
    Stanice: Tambaya
    Nadmořská výška: 1600 – 2300 m n.m.
    Odrůda: SL34, SL28
    Zpracování: washed
    Chuťový profil: maliny, mléčná čokoláda, yuzu

    Výběr možností
  • Espresso
    Peru – Rioja washed 386 2 318 

    Země: Peru
    Oblast: Perlamayo, Huabal
    Farma: El Perlamayo 
    Nadmořská výška: 1800 – 1900 m n.m.
    Odrůda: Caturra
    Zpracování: washed
    Chuťový profil: angrešt, lipový květ, panela

    Na farmě El Perlamayo čelí rodina Rioja náročným podmínkám souvisejícím se změnou klimatu. Díky jejich oddané a pečlivé práci a inovativnímu přístupu k zemědělství, mohou i tak produkovat kávu vysoké kvality. Nás jejich promytá káva odrůdy Caturra zaujala především krásně vyváženou chutí s příjemnou ovocnou aciditou a dochutí sušené třtinové šťávy.

    Výběr možností
  • Filtr
    Peru – Rioja washed 386 2 318 

    Země: Peru
    Oblast: Perlamayo, Huabal
    Farma: El Perlamayo 
    Nadmořská výška: 1800 – 1900 m n.m.
    Odrůda: Caturra
    Zpracování: washed
    Chuťový profil: angrešt, lipový květ, panela

    Na farmě El Perlamayo čelí rodina Rioja náročným podmínkám souvisejícím se změnou klimatu. Díky jejich oddané a pečlivé práci a inovativnímu přístupu k zemědělství, mohou i tak produkovat kávu vysoké kvality. Nás jejich promytá káva odrůdy Caturra zaujala především krásně vyváženou chutí s příjemnou ovocnou aciditou a dochutí sušené třtinové šťávy.

    Výběr možností
  • Filtr
    DECAF Atunkaa – Kolumbie natural 431 2 587 

    Naše káva bez kofeinu chutná po svěžím pomerančovém koláči, třtinovém cukru a bílém čaji. Zpracovali ji naturální metodou a potom zbavili kofeinu přírodním sugar cane způsobem. Více o této skvělé metodě se dočtete v článku na blogu tady.

    Šálek této kávy se s klidem může stát vaším před spánkovým rituálem. Jeho název ATUNKAA, totiž v překladu znamená “spánek a ospalé sny”.

    Země: Kolumbie
    Oblast: Piendamó, Cauca
    Farma: Siruma Coffee farmy
    Nadvýška: 1700-1900 m n.m.
    Odrůda: Castillo, Caturra, Colombia
    Zpracování: naturální – sugar cane decaf
    Chuťový profil: pomerančový koláč, třtinový cukr, bílý ča

    Výběr možností
  • Espresso
    DECAF Atunkaa – Kolumbie natural 431 2 587 

    Naše káva bez kofeinu chutná po svěžím pomerančovém koláči, třtinovém cukru a bílém čaji. Zpracovali ji naturální metodou a potom zbavili kofeinu přírodním sugar cane způsobem. Více o této skvělé metodě se dočtete v článku na blogu tady.

    Šálek této kávy se s klidem může stát vaším před spánkovým rituálem. Jeho název ATUNKAA, totiž v překladu znamená “spánek a ospalé sny”.

    Země: Kolumbie
    Oblast: Piendamó, Cauca
    Farma: Siruma Coffee farmy
    Nadvýška: 1700-1900 m n.m.
    Odrůda: Castillo, Caturra, Colombia
    Zpracování: naturální – sugar cane decaf
    Chuťový profil: pomerančový koláč, třtinový cukr, bílý čaj

    Výběr možností
  • Espresso
    Rwanda – Mutovu natural 414 2 484 

    Země: Rwanda
    Oblast: Nyamasheke, Západní provincie
    Nadmořská výška: 1650 m.n.m.
    Odrůda: Red Bourbon
    Zpracování: natural
    Chuťový profil: jahodový shake, mléčná čokoláda, bergamot

    Na západě Rwandy, v malebné horské oblasti regionu Nyamasheke protéká řeka Mutovu, která v roce 2012 dala název nově postavené zpracovatelské stanici a poskytuje jí cenný zdroj vody. I když zrovna naše káva byla zpracovaná suchou metodou a při jejím zpracování moc vody zapotřebí nebylo. Díky této metodě je chuť kávy komplexní, plná a sladká.
    Těšte se na kávu co chutná jako mléčný shake ze šťavnatých letních jahod.

    Výběr možností
  • Filtr
    Rwanda – Mutovu natural 414 2 484 

    Země: Rwanda
    Oblast: Nyamasheke, Západní provincie
    Nadmořská výška: 1650 m.n.m.
    Odrůda: Red Bourbon
    Zpracování: natural
    Chuťový profil: jahodový shake, mléčná čokoláda, bergamot

    Na západě Rwandy, v malebné horské oblasti regionu Nyamasheke protéká řeka Mutovu, která v roce 2012 dala název nově postavené zpracovatelské stanici a poskytuje jí cenný zdroj vody. I když zrovna naše káva byla zpracovaná suchou metodou a při jejím zpracování moc vody zapotřebí nebylo. Díky této metodě je chuť kávy komplexní, plná a sladká.
    Těšte se na kávu co chutná jako mléčný shake ze šťavnatých letních jahod.

    Výběr možností
  • Espresso
    Rwanda – Gitwe honey 414 2 484 

    Země: Rwanda
    Oblast: Karambi, Západní provincie
    Nadmořská výška: 1760 m.n.m.
    Odrůda: Red Bourbon
    Zpracování: honey
    Chuťový profil: čaj oolong, zelené jablko, bezová limonáda

    Zpracovatelská stanice Gitwe leží na vrcholu horského údolí ve výšce téměř 2000 m.n.m. Dostanete se k ní po cestě lemované krásnými vzrostlými kávovníky a tropickými ovocnými stromy. S rozlohou menší než 1 hektar, jako nejmenší stanice v Západní provincii, produkuje nejlepší kávy v celé Rwandě.
    My jsme si vybrali kávu zpracovanou honey metodou, která je v šálku příjemně čajová a sladká po bezovce.

    Výběr možností
  • Filtr